Att träna med Urban Pilates Sthlm

När du tränar med mig är min uppgift att motivera dig och se till att du får en ordentlig workout. Jag tror inte på några quick fixes utan på att ha en sund, långvarig relation till träning och kost. Mitt mål som instruktör är att hjälpa dig ta hand om och förbättra det bästa verktyg du någonsin kommer att ha: Din kropp.

Privat träning

När du anlitar mig för personlig träning lägger jag upp ett träningspass som passar dina önskemål. Behöver du rehabilitera din rygg efter en skada? Har du ett stillasittande jobb som ger dig dålig hållning? Är du nybliven förälder och vill träna tillsammans med din bebis? Eller aktiv idrottare som vill förbättra din corestyrka?

Vi börjar med att diskutera vad du har för mål med träningen, varefter jag skräddarsyr den efter dina behov. Jag anpassar träningen till dina förutsättningar, men kommer alltid att pusha dig till att göra ditt bästa för att du ska komma dit du vill, eller behålla vad du har.

Gruppträning i studio

Gruppträningen i studion på Storskärsgatan 3 är begränsad till åtta platser per tillfälle. I och med att grupperna är så pass små är det lätt att anpassa träningen efter gruppens sammansättning. Det ger mig även möjlighet att ge individuella instruktioner, så att träningen alltid anpassas till dina förutsättningar som individ.

Klasserna följer alltid samma upplägg där hela kroppen får sig en genomgång, men där de specifika övningarna ändras från klass till klass. Du får både möjlighet att märka resultat i de övningar som återkommer och bli utmanad av nya och mer avancerade övningar.